Prijs anti snurkbeugel

Een antisnurkbeugel met lage kosten

Veel snurkers krijgen van hun verzekeraar geen vergoeding voor een antisnurkbeugel. Toch houden zij hun partner nachtenlang wakker en staan zij steeds vermoeid op. Voor hen ontwikkelde De Snurkdokter een antisnurkbeugel die niet hoog in de kosten loopt en toch van hoge kwaliteit is. Voor een vergelijkbare MRA-beugel bent u al snel rond de duizend euro kwijt. Bij ons heeft u al een antisnurkbeugel voor 14,95 euro per maand.

Aantrekkelijk abonnement

De Snurkdokter vindt het belangrijk dat iedere snurker een betaalbare antisnurkoplossing tot zijn beschikking heeft. Daarom geven we u de mogelijkheid om de kosten te spreiden. Als u niet ineens een grote investering wilt doen, kunt u per maand betalen. We hebben een aantrekkelijke abonnementsvorm met een maandelijks bedrag van 14,95 euro. Dat wordt automatisch afgeschreven. De looptijd is 3 jaar en u betaalt eenmalig 195 euro techniekkosten.

Losse aanschaf

Uiteraard kunt u de antisnurkbeugel ook los kopen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het aantal jaar dat u garantie wenst. Het aanmeten, inpassen en het vervaardigen van het hulpstuk zijn inbegrepen.

 

1 jaar garantie
     515,00 euro
2 jaar garantie
     539,00 euro
3 jaar garantie
     599,00 euro

Garantievoorwaarden

Moet uw antisnurkbeugel gerepareerd worden vanwege productie- of constructiefouten? Dan repareren of vervangen wij de beugel kosteloos. De garantie vervalt wanneer we merken dat er door derden aan de antisnurkbeugel gewerkt werd of dat u hem zelf onjuist gebruikt of onderhoudt. Ook verkleuringen en slijtage door intensief gebruik vallen buiten de garantie.

Reparatie

U hoeft nooit meer een nacht snurkend door te brengen, want De Snurkdokter voert ook reparaties uit die buiten de garantie vallen. Daar zitten wel kosten aan verbonden. Reparaties kunnen zijn: het repareren van een breuk, het repareren van de vleugels en het aanbrengen van versterking. Deze reparaties bedragen elk 79,50 euro.

Ontdek welke vorm van aanschaf bij u past. Plan een adviesgesprek bij een van de aangesloten mondhygiënepraktijken van De Snurkdokter.

Pin It on Pinterest