Prijs anti snurkbeugel

Een antisnurkbeugel met lage kosten

Veel snurkers krijgen van hun verzekeraar geen vergoeding voor een antisnurkbeugel. Toch houden zij hun partner nachtenlang wakker en staan zij steeds vermoeid op. Voor hen ontwikkelde De Snurkdokter een antisnurkbeugel die niet hoog in de kosten loopt en toch van hoge kwaliteit is. Voor een vergelijkbare MRA-beugel bent u al snel rond de duizend euro kwijt.

Losse aanschaf

Uiteraard kunt u de antisnurkbeugel ook los kopen. De kosten bedragen €799,00. Het aanmeten, inpassen en het vervaardigen van het hulpstuk zijn inbegrepen.

Garantievoorwaarden

Moet uw antisnurkbeugel gerepareerd worden vanwege productie- of constructiefouten? Dan repareren of vervangen wij de beugel kosteloos. De garantie vervalt wanneer we merken dat er door derden aan de antisnurkbeugel gewerkt werd of dat u hem zelf onjuist gebruikt of onderhoudt. Ook verkleuringen en slijtage door intensief gebruik vallen buiten de garantie.

Reparatie

U hoeft nooit meer een nacht snurkend door te brengen, want De Snurkdokter voert ook reparaties uit die buiten de garantie vallen. Daar zitten wel kosten aan verbonden. Reparaties kunnen zijn: het repareren van een breuk, het repareren van de vleugels en het aanbrengen van versterking. Deze reparaties bedragen elk 79,50 euro.

Ontdek welke vorm van aanschaf bij u past. Plan een adviesgesprek bij een van de aangesloten mondhygiënepraktijken van De Snurkdokter.