prijs anti snurkbeugel

Een antisnurkbeugel met lage kosten

Veel snurkers krijgen van hun verzekeraar geen vergoeding voor een anti-snurkbeugel. Toch houden zij hun partner nachtenlang wakker en staan zij steeds vermoeid op. Voor hen ontwikkelde De Snurkdokter een anti-snurkbeugel die niet hoog in de kosten loopt en toch van hoge kwaliteit is. De kosten bedragen €799,00. Het aanmeten, inpassen en het vervaardigen van het hulpstuk zijn inbegrepen.

Garantievoorwaarden

Moet uw anti-snurkbeugel gerepareerd worden vanwege productie- of constructiefouten? Dan repareren of vervangen wij de beugel kosteloos. De garantie vervalt wanneer we merken dat er door derden aan de anti-snurkbeugel gewerkt werd of dat u hem zelf onjuist gebruikt of onderhoudt. Ook verkleuringen en slijtage door intensief gebruik vallen buiten de garantie.

HOE ONDERHOUD IK MIJN ANTISNURKBEUGEL

Reparatie

U hoeft nooit meer een nacht snurkend door te brengen, want De Snurkdokter voert ook reparaties uit die buiten de garantie vallen. Daar zitten wel kosten aan verbonden. Reparaties kunnen zijn: het repareren van een breuk, het repareren van de vleugels en het aanbrengen van versterking. Deze reparaties bedragen elk 79,50 euro.

Ontdek welke vorm van aanschaf bij u past. Plan een adviesgesprek bij een van de aangesloten mondhygiënepraktijken van De Snurkdokter.