De anti snurkbeugel

Bent u klaar met uw snurkproblemen? Met de anti-snurkbeugel van De Snurkdokter komt u in één keer van uw snurkproblemen af. Door de speciale techniek van de anti-snurkbeugel, toegepast door onze gespecialiseerde mondzorgprofessionals, krijgt u een op maat gemaakte oplossing voor uw probleem. U draagt al een op maat gemaakte snurkbeugel vanaf €799,00. Vraag een intakegesprek aan en zet vandaag nog de eerste stap naar een leven zonder snurken.

De voordelen van de anti snurkbeugel van de Snurkdokter op een rijtje:

 • Maat product waardoor pasvorm gegarandeerd is;
 • Maximaal draagcomfort door een zachte binnenlaag waardoor het risico op schade aan tanden en kiezen geminimaliseerd wordt;
 • Volledig traploos instelbaar;
 • Geen vaste verbinding tussen bovenste en onderste deel ter verhoging draagcomfort;
 • Een all-in tarief €799,00 euro voor het aanmeten, techniekkosten en 3 maanden nazorg;
 • Standaard 1 jaar garantie;
 • Garantie uit te breiden tot 5 jaar;
 • Aangemeten door mondzorgprofessionals;
 • Mogelijkheid tot praten en drinken.

Onze beugel is meer dan alleen een anti-snurkbeugel. Vele anti-snurkbeugels worden geleverd met 2-3 verschillende standen van de onder beugel en zijn een versimpelde uitvoering van de zogenaamde MRA (mandibulair repositie apparaat) die gebruikt wordt voor patiënten met OSAS (slaapapneu). De anti-snurkbeugel van de Snurkdokter is gelijk aan een professionele MRA. De Snurkdokter wil geen concessies doen aan kwaliteit.


Snurken verhelpen met een anti-snurkbeugel: van aanmeten tot reinigen

U snakt naar geruisloze en zorgeloze nachten. Een anti-snurkbeugel verhelpt uw snurkklachten. Maak een afspraak bij een van onze partners om een exemplaar aan te meten. Deze mondzorgprofessionals zijn gedreven in het aanmeten van de anti-snurkbeugel en dragen zorg voor een perfecte pasvorm met optimaal draagcomfort. In slechts twee afspraken slaapt u voortaan als een roos.

1. Intakegesprek

Tijdens het telefonische intakegesprek kijken we of u in aanmerking komt voor een anti- snurkbeugel.

2. Aanmelden

De beugel wordt gefixeerd op uw eigen tanden en kiezen. We controleren daarom de staat van uw gebit. Als uw mondgezondheid volgens de mondzorgprofessional voldoet aan de vereisten, wordt er tijdens de volgende afspraak een scan van uw gebit gemaakt. We maken een scan van uw boven- en onderkaak en voeren een beetregistratie uit. Zo weten we hoeveel spelingsruimte er voor de anti-snurkbeugel is om de onderkaak naar voren te plaatsen. Met deze gebitsgegevens kunnen we de anti-snurkbeugel vervaardigen. We maken meteen een afspraak voor het plaatsen en het afhalen van uw op maat gemaakte exemplaar.

3. Plaatsing

Uw beugel maken we voor u op maat en dat duurt maximaal drie weken. De mondzorgprofessional past de beugel in uw mond en maakt waar nodig aanpassingen om het comfort te vergroten. We leren u hoe en wanneer u zelf de beugel inzet en uitdoet. U ontvangt ook uitgebreide onderhoud- en schoonmaaktips. De mondzorgprofessional laat ook zien hoe u zelf de beugel verstelt.

4. Controle

Natuurlijk moet u wennen aan het dragen van de beugel. Maar wij verzekeren dat u na ongeveer twee weken gewend bent. Soms moeten we toch wat aanpassen, zodat het product nog beter past en lekkerder zit. Daarom plannen we na een maand een controlemoment. Dan checkt onze mondzorgprofessional opnieuw uw mondgezondheid en of u de anti-snurkbeugel goed gebruikt.

Onderhoud

Hoe onderhoudt u uw antisnurkbeugel het beste?

 • Spoel de beugel met koud water. Gebruik nooit warm water, dat vervormt de beugel
 • Leg de beugel wekelijks in een bak met 50% water en 50% schoonmaakazijn of gebruik Retainer Brite-bruistabletten. Dit tast de antisnurkbeugel niet aan
 • Poets de beugel met een zachte tandenborstel en zachte vloeibare zeep. Nooit met tandpasta, dat schuurt en krast. Spoel altijd na met koud water
 • Reinig het instelmechanisme met ragertjes

De Snurkdokter kijkt graag of u in aanmerking komt voor een beugel om het snurken te verhelpen.
Plan een afspraak om uw mondgezondheid te testen.

Kwaliteitsgarantie

Vele wetenschappelijke onderzoeken hebben een positief effect aangetoond bij het gebruik van een op maat gemaakte anti-snurkbeugel bij snurkers. De anti-snurkbeugel van de Snurkdokter is een kwaliteitsproduct dat gemaakt is van de beste materialen. Zo is de anti-snurkbeugel volledig instelbaar en aan de binnenzijde gevoerd met een speciale gepatenteerde laag die uw tanden en kiezen beschermd en het draagcomfort verhoogt. De anti-snurkbeugel van de Snurkdokter wordt standaard geleverd met 1 jaar garantie tegen breuk, bij constructiefouten. Uitbreiding van de garantie is tegen meerprijs mogelijk tot 5 jaar. Ook garandeert de Snurkdokter dat de anti-snurkbeugel binnen drie weken voor u op maat is gemaakt. U kunt dus snel van uw snurkproblemen afkomen.