Bent u klaar met uw snurkproblemen? Met de anti snurkbeugel van De Snurkdokter komt u in een keer van uw snurkproblemen af. Door de speciale techniek van de anti snurkbeugel, toegepast door onze gespecialiseerde mondhygiënisten, krijgt u een op maat gemaakte oplossing voor uw probleem. U draagt al een op maat gemaakte snurkbeugel vanaf €799,00. Vraag een intakegesprek aan zet vandaag nog de eerste stap naar een leven zonder snurken.

De anti snurkbeugel

De voordelen van de anti snurkbeugel van de Snurkdokter op een rijtje:

 • Maatproduct waardoor pasvorm gegarandeerd is
 • Maximaal draagcomfort en geen schade aan tanden en kiezen door de zachte binnenlaag
 • Volledig traploos instelbaar
 • Geen vaste verbinding tussen bovenste en onderste deel ter verhoging draagcomfort
 • Lagere kosten dan de meeste andere reguliere anti snurkbeugels
 • Standaard 1 jaar garantie
 • Garantie uit te breiden tot 5 jaar
 • Aangemeten door zorgprofessionals
 • Mogelijkheid tot praten en drinken

Onze beugel is meer dan alleen een anti snurkbeugel. Vele anti snurkbeugels worden geleverd met 2-3 verschillende standen van de onder beugel en zijn een versimpelde uitvoering van de zogenaamde MRA (mandibulair repositie apparaat) die gebruikt wordt voor patiënten met OSAS. De anti snurkbeugel van de Snurkdokter is gelijk aan een professionele MRA. De Snurkdokter wil geen concessies doen aan kwaliteit.

Snurken verhelpen met een antisnurkbeugel: van aanmeten tot reinigen

U snakt naar geruisloze en zorgeloze nachten. Een antisnurkbeugel verhelpt uw snurkklachten. Maak een afspraak bij een van onze partners om een exemplaar aan te meten. Deze mondzorgprofessionals zijn gedreven in het aanmeten van de antisnurkbeugel en dragen zorg voor een perfecte pasvorm met optimaal draagcomfort. In slechts twee afspraken slaapt u voortaan als een roos.

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek staat uw mondgezondheid centraal. De beugel wordt gefixeerd op uw eigen tanden en kiezen. We controleren daarom de staat van uw gebit. Als uw mondgezondheid volgens de mondhygiëniste voldoet aan de vereisten, maakt zij tijdens de volgende afspraak een afdruk van uw gebit.

2. Aanmelden

De mondhygiëniste neemt een afdruk van uw boven- en onderkaak en voert een beetregistratie uit. Zo weten we hoeveel spelingsruimte er voor de antisnurkbeugel is om de onderkaak naar voren te plaatsen. Met deze gebitsgegevens kunnen we de antisnurkbeugel vervaardigen. We maken meteen een afspraak voor het plaatsen en het afhalen van uw op maat gemaakte exemplaar.

3. Plaatsing

Uw beugel maken we voor u op maat. Dat duurt maximaal drie weken. De mondhygiëniste past de beugel in uw mond en maakt waar nodig aanpassingen om het comfort te vergroten. We leren u hoe en wanneer u zelf de beugel inzet en uitdoet. U ontvangt ook uitgebreide onderhoud- en schoonmaaktips. De mondhygiëniste laat ook zien hoe u zelf de beugel verstelt. Gaat het te snel? U kunt alles teruglezen in de schriftelijke bijlage.

4. Controle

Natuurlijk moet u wennen aan het dragen van de beugel. Maar wij verzekeren dat u na ongeveer twee weken niet anders meer weet. Soms moeten we toch wat aanpassen, zodat het product nog beter past en lekkerder zit. Daarom plannen we na een maand een controlemoment. Dan checkt onze mondhygiënist opnieuw uw mondgezondheid en of u de antisnurkbeugel goed gebruikt.

Onderhoud

Hoe onderhoudt u uw antisnurkbeugel het beste?

 • Spoel de beugel met koud water. Gebruik nooit warm water, dat vervormt de beugel
 • Leg de beugel wekelijks in een bak met 50% water en 50% schoonmaakazijn of gebruik Retainer Brite-bruistabletten. Dit tast de antisnurkbeugel niet aan
 • Poets de beugel met een zachte tandenborstel en zachte vloeibare zeep. Nooit met tandpasta, dat schuurt en krast. Spoel altijd na met koud water
 • Reinig het instelmechanisme met ragertjes

De Snurkdokter kijkt graag of u in aanmerking komt voor een beugel om het snurken te verhelpen.

Plan een afspraak om uw mondgezondheid te testen.

Kwaliteitsgarantie

Vele wetenschappelijke onderzoeken hebben een positief effect aangetoond bij het gebruik van een op maat gemaakte anti-snurkbeugel bij snurkers. De anti-snurkbeugel van de Snurkdokter is een kwaliteitsproduct dat gemaakt is van de beste materialen. Zo is de anti-snurkbeugel volledig instelbaar en aan de binnenzijde gevoerd met een speciale gepatenteerde laag die uw tanden en kiezen beschermd en het draagcomfort verhoogt. De anti-snurkbeugel van de Snurkdokter wordt standaard geleverd met 1 jaar garantie tegen breuk, bij constructiefouten. Uitbreiding van de garantie is tegen meerprijs mogelijk tot 5 jaar. Ook garandeert de Snurkdokter dat de anti-snurkbeugel binnen drie weken voor u op maat is gemaakt. U kunt dus snel van uw snurkproblemen afkomen.